Boka Författarbesök

Tema: Text och skrivprocess

Jag tycker om att prata ingående om text. Allra roligast är att ta del av nyskriven text ihop med andra som skriver. Diskutera och argumentera för vad som funkar eller inte, och varför.

Det har blivit en hel del textanalyser genom åren. Jag har gått en tvåårig författarutbildning på Nordens Folkhögskola Biskops-Arnö, studerat Kreativt skrivande på Mitthögskolan och gått Författarskolan på Folkuniversitetet.

Dessutom har jag pluggat till journalist vid Stockholms universitet, läst copywriting på Forsbergs skola, gått Poppius journalistskola och studerat litteraturvetenskap vid Uppsala universitet.

Jag är sedan många år verksam som journalist och arbetade dessförinnan som copywriter.

Du är varmt välkommen att boka mig som gästlärare eller föreläsare till seminarier, workshops eller inspirationsdagar där det kreativa skrivandet står i centrum.

Boka här!

Tema: Författarskap

Varför blev du författare? Hur ser själva skrivprocessen ut? Var kommer idéerna ifrån? Vad är svårast med att skriva böcker? Roligast?

Innan jag själv debuterade fylldes jag av inspiration och handlingskraft varje gång jag hade träffat och lyssnat på en verksam författare. Dessa möten gav mig nya perspektiv på såväl mitt eget skrivande som på livet.

Under mina besök berättar jag om mitt författarskap och mina böcker. Utifrån böckerna pratar jag ofta om självkänsla, rädsla för utanförskap, stress över att vara ”lyckad” och att våga gå sin egen väg.

Vill du träffa mig?

Boka här!

 

Comments are closed.